missie en visie

Bello & Eco is een sociale onderneming met een missie: zorgen dat iedereen het beste van de natuur in de kledingkast kan hebben hangen door het aanbieden van duurzame en betaalbare kleding en accessoires. De combinatie van vakmanschap, eeuwenoude tradities, moderne trends en natuurlijke grondstoffen, maakt dat onze producten niet alleen modieus, maar ook ecologisch zijn. Dit is de filosofie achter BELLO & ECO: Mooi en duurzaam. Wij zijn een internationaal familieteam en willen  graag bijdragen aan de bewustwording over duurzaamheid. Door het aanschaffen van onze kleding zullen onze klanten bijdragen aan het groen houden van onze planeet en aan het blijven investeren in sociale en milieuvriendelijke producenten. Met zo'n allen kunnen wij wel een verschil maken. 

Carmen

Oprichter van Bello & Eco


klantgericht

Regelmatig contact houden met onze  klanten is voor ons zeer belangrijk. Daarom willen wij graag op een persoonlijke manier onze producten  laten zien door bijvoorbeeld de artikelen en voorbeeldmodellen uit onze collectie bij je langs te brengen. Een goed gesprek over mode en duurzaamheid is altijd inspirerend.

 

Heb je interesse in het organiseren van een bijeenkomst over duurzame mode bij jou thuis met daarbij exemplaren van onze collectie? Laat het ons dan weten via info@bello-eco.com of onze Facebook pagina.

duurzame partners

Door het goed onderhouden van zakelijke relaties met de leveranciers van duurzame artikelen proberen wij zo veel mogelijk de uiteindelijke kosten van onze kledingstukken en accessoires te verlagen.

 

De voornaamste reden hiervoor is dat wij duurzame producten die op een eerlijke manier voor mens én milieu zijn gemaakt, voor iedereen beschikbaar willen stellen.

 

Wij  investeren uitsluitend in producten die volgens duurzame methoden gemaakt zijn van natuurlijke vezels.

 

workshops

Wij zijn ook bereid om workshops te verzorgen over duurzaamheid voor alle geïnteresseerde partijen.

 

Het kan een leerzaam en inspirerende evenement voor je leerlingen op een basisschool, middelbare school of studenten op een hogeschool. Of bij een buurt, kerk of verzorgingstehuis bijeenkomst.

 

Met z'n allen kunnen wij  een bijdrage leveren aan het welzijn van mens, maatschappij en  milieu.


Onze planet is uniek en onvervangbaar, daarom verdient het ons respect en onze zorg. Door iets moois en duurzaams in je kleding kast te hebben zul je niet alleen een bijdrage leveren aan het beschermen van de aarde maar zul je je daardoor ook goed voelen!