Our Services

Retourneren

Retourvoorwaarden

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

 

Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel of DHL servicepunt zijn voor eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bello-eco.com  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Vervolgens kunt u het artikel terugsturen naar één van de volgende retoursadressen:

  • Bello&Eco Retourservice
    Weegbree 4
    7491 LJ Delden

of met DHL 

  • Bello&Eco Retourservice
    Weegbree 4
    7491 LJ Delden ( DHL Servicepunt Langestraat 4 Delden )

 

Uitzonderingen maatwerk

 

Voor producten die u via deze webwinkel koopt en voor u op maat gemaakt zijn volgens de door u ingevoerde specificaties geldt een uitzondering met betrekking tot de mogelijkheid tot het retourneren van het product . Het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Voor verdere vragen kunt u  contact met ons opnemen via info@bello-eco.com

 

Wij zijn tevens telefonisch te bereiken :  +31625060130

 


ruilen

In het geval dat u het artikel in een andere maat of andere kleur zou willen hebben, dan is het ook mogelijk om het door u aangeschafte kledingstuk of accessoire te ruilen voor een andere.

 

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via info@bello-eco.com

 

Wij zijn ook iedere vrijdag en zaterdag telefonisch te bereiken via 06-11275155.