Sokken San Marino

Super zacht, warm en comfortabel. Gemaakt van 95 % biologisch katoen en 5 % Elastane.

Kleuren : zwart, blauw, lichtblauw & rood. Met dunne witte streepjes.

Unisex. Regular fit.  Geen voelbare teennaad.

Maten : 36-41  41-46

Gemaakt in Portugal. Bij Bleed, Duitsland.

Fijne was 30o.

 

€ 9,95

€ 8,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

healthy sea sokken - Fair wear & duurzaam

Samen tegen de Plastic Soep!

 

Nu vraag jij je natuurlijk af: hoe dan? Met sokken! Healthy Seas Socks om precies te zijn. Hoewel dit commerciële bedrijf los staat van Healthy Seas is hun missie verbonden. De een vist het afval op uit de oceanen, de ander maakt er 100% ecologische sokken van duurzaam nylon en GOTS biologisch katoen van. Zo verandert een ogenschijnlijk simpele sok in een effectief middel om makkelijk en snel bij te dragen aan een betere wereld. Als Fair Wear member staan wij bovendien voor eerlijke arbeidsomstandigheden, lonen en een duurzaam productieproces.

Dames Sok Blowfish

De Blowfish van de Healthy Seas Socks zomercollectie brengt een ode aan zijn afkomst: de oceaan. Niet alleen omdat de Blowfish een prachtige zeegroene kleur heeft. Ook omdat deze sok een subtiel ingeweven visnet patroon heeft. Zo word je altijd herinnert aan het feit dat deze sok de vissen in de zee redt.

 

100% Speciaal
28% Geregenereerd ECONYL® nylon
70% GOTS biologisch katoen
2% Elastane
Fair Wear member
Wassen op 30 graden

€ 9,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Sok Scamp

Dit unieke design is echt een must-have voor iedere liefhebber van de zee. Het diagonale patroon op een off-white basis geeft de Scamp een uniek 3D effect. Laat zien dat je vissen redt met het dragen van jouw sokken. Healthy Seas Socks zijn namelijk deels gemaakt van verloren of achtergelaten visnetten uit de oceaan. Zo wordt het dragen van een sok ineens een kleine heldendaad. 

 

100% Bijzonder
28% Geregenereerd nylon
70% GOTS biologisch katoen
2% Elastane
Fair Wear member
Wassen op 30 graden

€ 9,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Uni Sok Dace

De Dace is een prachtige grijze effen sok uit de Healthy Seas Socks collectie. Deze sokken van visnetten zitten heerlijk door een combinatie van sustainable nylon en biologisch katoen. En dat je een milieuvriendelijke sok draagt, geeft je bovendien een goed gevoel.

✓ 100% Bijzonder
✓ 70% GOTS Biologisch Katoen
✓ 28% Regenerated nylon
✓ 2% Elastane
✓ Fair Wear member
✓ Wassen op 30 graden

€ 9,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Uni Sok Grouper

De Healthy Seas Socks collectie is geïnspireerd op de zee. Daarin kan een prachtig diepblauwe kleur niet ontbreken. Met de Grouper draag jij bij aan een schonere zee. Het nylon geeft deze sok een comfortabele rek en is afkomstig uit visnetten die op een milieuvriendelijke manier worden gerecycled.

✓ 100% Bijzonder

✓ 70% GOTS Biologisch Katoen

✓ 28% Regenerated nylon

✓ 2% Elastane

✓ Fair Wear member

✓ Wassen op 30 graden

€ 9,95

  • Levertijd: 1-3 dagen1